SMARTRAIL ÄR EN NY, STARKT LYSANDE STJÄRNA PÅ INGLASNINGSHIMLEN,
MED EN PRODUKT SOM ÄR VÄL UTVECKLAD UNDER MÅNGA ÅR.
DET ÄR ETT ENKELT SYSTEM INSPIRERAT AV LEGO KONSTRUKTION SOM DU KAN BYGGA TILL OÄNDLIGHET,
I GLAS OCH ALUMINIUM AV HÖGSTA KVALITET.

det finns anledning att välja smartrail som leverantör

kvalitet

breda glassektioner

enkel installation

säkerhet

geografisk tillgänglighet

service

I utformningen av våra system så används ingenting annat än material av bästa möjliga kvalitet på så väl aluminium som glas. Allt för hållbarhet och den rätta känslan.

Tack vare vår unika lösning så har vi möjlighet att erbjuda bredare glas än vad många andra på marknaden kan, upp till 2,5 m helt utan att äventyra hållfastheten på glaset. Bredare glas tillför en känsla av lyx och öppnar upp vyerna. Färre stolpar skymmer utsikten.

Vår produkt är inspirerad av en lego-konstruktion där man kan bygga vidare på systemet till oändlighet. Detta gör att installationen blir väldigt enkel att genomföra och ni slipper lägga pengarna på onödigt många monteringstimmar utan kan istället välja en riktigt stark produkt som vår.

Säkerhetskraven i branschen är höga och vårt system uppfyller dessa med god marginal. Konstruktionen har en utgångspunkt i er trygghet och glaset vi använder är fullkomligt personsäkert och sammansatt av skikt med härdat och värmeförstärkt glas.

Att du och ditt tilltänkta projekt befinner er på långt avstånd från oss är inget hinder. Vi erbjuder vår lösning och service inom hela Skandinavien, och mer därtill.

Vi levererar en helhetsupplevelse där vi är med dig hela vägen från idé till färdiginstallerad lösning. Vi nöjer oss inte förrän ni är fullkomligt nöjda med er nya balkonglösning.

”Smartrail, en A-Ha upplevelse även för oss!” Att få möjligheten att sälja och marknadsföra dessa välutvecklade produkter är en fantastisk möjlighet för vårt team. Att dessutom ha leverantörer i världsklass att samarbeta med gör utmaningen fulländad.

- Mikael Svensson, VD

våra samarbetspartners

vänd dig till oss med förtroende. 
vi hjälper dig hela vägen från idé till slutfört projekt.

se vår process