presentation & planering

Efter en första kontakt så sätter vi oss ner ihop och skapar en gemensam bild över era önskemål och slutgiltiga bild av projektet. Vi finns tillgängliga för rådgivning och kommer tillsammans med er överens om utförandet på balkongen. En tidplan och en ekonomisk kalkyl tas fram för godkännande av er innan vi påbörjar konstruktionen.

konstruktion & design

All information sammanställs och arbetet med konstruktionen kan påbörjas. En teknisk plan med specifikationer gällande bland annat infästning och måttangivelser görs och tydliga ritningar över er unika lösning tas fram.

Tillverkning

Efter att konstruktionen är satt och materialåtgången uträknad så lägger vi order hos våra leverantörer och tillverkningen kan börja. Aluminiumprofilerna tas fram och kapas i rätt mått för att sedan lackeras i den kulör ni valt. Glasen skärs i exakta mått och kanterna poleras för att få fram en snygg finish som inte går att skära sig på.

leverans & montering

När er balkonglösning är framtagen så levereras materialet till er byggplats där specialiserade montörer tar vid och installerar er lösning enligt framtagen ritning.

slutbesiktning

Efter att er balkonglösning monterats och allt är klart så utför vi slutbesiktning. När allt är godkänt så är er balkonglösning redo att brukas.

vänd dig till oss med förtroende. 
vi hjälper dig hela vägen från idé till slutfört projekt.

dra igång ett projekt!